Γκονγκ Κάλεσμα Αγάπης Δεκέμβρης 2017 | Μικρός Απολογισμός και Ευχαριστήρια

1548

Γκονγκ Κάλεσμα Αγάπης Δεκέμβρης 2017 | Μικρός Απολογισμός και Ευχαριστήρια

Με χαρά συλλέγουμε ακόμη τις προσφορές σας σε Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια, τρόφιμα και είδη ανάγκης, καθώς αυτές συνεχίζουν να έρχονται σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό μετά το δεύτερο Γκονγκ Κάλεσμα Αγάπης, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017, στο Άλσος Αιγάλεω Μπαρουτάδικο. Με συγκίνηση ταξινομούμε τα δώρα και τα είδη που προσφέρουν συμπολίτες και επαγγελματίες από το Αιγάλεω και όλη την Ελλάδα και τα παραδίδουμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αιγάλεω και στους υπεύθυνους για τα Γεύματα και τις Πράξεις Αγάπης του Ι.Ν. Αγίας Τριάδας Αιγάλεω, για τη στήριξη του σημαντικού κοινωνικού έργου που επιτελούν.

Η συμμετοχή και η προσφορά όλων είναι σημαντική. Σας ευχαριστούμε για την χαρά που δίνετε στα παιδιά και τους ανθρώπους που χρειάζονται τη συμπαράστασή μας. Αυτή τη φορά στο Μπαρουτάδικο με τα γκονγκ ζήσαμε την πρωτόγνωρη εμπειρία να συλλέγουμε παιγνίδια για τα παιδιά καθώς παιδιά έπαιζαν παντού γύρω μας στο εγγύς πεδίο των γκονγκ μαζί με τους γονείς τους στην εξοχή στο ζεστό φως της «έκτακτης καλοκαιρινής» κυριακάτικης λιακάδας του Δεκέμβρη.  Τα γκονγκ έγιναν μουσικό παιχνίδι για τα παιδιά κάθε ηλικίας, και όλα αυτά με τη συνοδεία από τις χαρούμενες καμπάνες που αντηχούσαν όλη μέρα από τον γειτονικό Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας που γιόρταζε. Το βράδυ το ολόγιομο φεγγάρι που φώτιζε τον χειμωνιάτικο αττικό ουρανό ολοκλήρωσε μια ημέρα χαράς.

Όσον αφορά τις ερευνητικές επιστημονικές παρατηρήσεις του αντηχητικού πεδίου των γκονγκ, η διασπορά του ήχου εκτός της αντηχητικής φυσαλίδας των γκονγκ ήταν ευρεία λόγω ανέμων εντάσεως 3-4 μποφόρ σε συνδυασμό με την υγρασία που κυμαινόταν σε επίπεδα 30-40%. Η συνεδρία των γκονγκ ηχογραφήθηκε για περαιτέρω μελέτη.

Το πιλοτικό αυτό δεύτερο γκονγκ κάλεσμα αγάπης διοργανώθηκε από το Εργαστήρι της Τέχνης των Γκονγκ (GongLove ArtLab Esooptron MCOO) σε συνεργασία με το Σύλλογο Κρητών Αιγάλεω (Η Κρητική Αναγέννηση), με στόχο το συνδυασμό της κοινωνικής προσφοράς με το κάλεσμα για απόλαυση του καθαρού αέρα και των ουράνιων αρμονιών των γκονγκ στην εξοχή και το δάσος. Το επόμενο τρίτο Γκονγκ Κάλεσμα Αγάπης προγραμματίζεται για τη νέα χρονιά. Σύντομα θα αναρτηθούν οι αναλυτικές πληροφορίες. 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό και βοήθησαν με κάθε τρόπο, ανώνυμους κι επώνυμους. Ειδικά το Δήμο Αιγάλεω και τον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας σε όλα τα επίπεδα, το Σύλλογο Κρητών Αιγάλεω «Η Κρητική Αναγέννηση» που μας υποστήριξε θερμά και συνεργάστηκε στην όλη διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς και το Σύλλογο Οι Φίλοι του Πυριτιδοποιείου για την ευγενική βοήθεια που παρέχουν τα μέλη του σε ό,τι προκύψει.

Από τους επαγγελματίες του Αιγάλεω, ευχαριστούμε τις ψηφιακές εκτυπώσεις Copy Express που φροντίζουν με ποιότητα και ταχύτητα τις εκτυπωτικές ανάγκες των Γκονγκ Καλεσμάτων Ανάγκης, το εξειδικευμένο φροντιστήριο Διακρότημα που είναι παρόν με περισσή πολυδιάστατη αγάπη για την κοινωνία και το ερευνητικό έργο του εργαστηρίου, το νέο κρητικό παντοπωλείο Κελαρικό που στέκεται δίπλα σε κάθε προσπάθεια για το καλό της κοινότητας με τη δική του Κρητική αυθεντικότητα, τον πανταχού παρόντα Μιχάλη Σπυρή και τους φίλους του από τον Παλμό και το NLP RADIO – καθημερινές πηγές ενημέρωσης για τα τεκταινόμενα στην Δυτική Αθήνα και όχι μόνο, και τέλος τους εκπαιδευτές σκύλων του Γαβγίζω. Από το Περιστέρι το τυπογραφείο του Σάββα Γαβρά που με το μεράκι του κάνει θαύματα στις offset εκτυπώσεις μας καθώς και το κομμωτήριο Choice Hair Studio που φροντίζει με αρτιότητα την εμφάνισή όλων μας πάνω από είκοσι χρόνιαΑπό τους κλασικούς φίλους των γκονγκ σε όλη την Ελλάδα, την Αγαποκοινότητα με το 2ο Camp Αγάπης και Χαράς στη Χαλκιδική. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις μεγάλες Ελληνικές αλυσίδες σουπερμάρκετ που στηρίζουν ανώνυμα τα Γκονγκ Καλέσματα Αγάπης, δίνοντας πίστη, ελπίδα και σημαντική υποστήριξη σε πολλούς ανθρώπους που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης.

Και φυσικά δε ξεχνάμε ποτέ και ευχαριστούμε τους κάθε ηλικίας αγαπημένους μας καθημερινούς συντρόφους σε όλες τις ερευνητικές κοινωνικές δράσεις μας στο Άλσος Αιγάλεω Μπαρουτάδικο, τους ‘Αγγελους του Δάσους, τους ανώνυμους εθελοντές που είναι πάντα εκεί, με κρύο ή με ζέστη, με ήλιο ή και βροχή. 

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς. Ας είναι αυτά τα Χριστούγεννα μια νέα αρχή, ειρήνης, ομόνοιας, αλληλεγγύης, συνεργασίας και αξιών. Η νέα χρονιά ας φωτίσει τον θαυμαστό καινούργιο κόσμο, που θέλουμε να παραδώσουμε με αγάπη στα παιδιά μας.

Ως εν Ουρανώ και Επί της Γης.

Καλή αντάμωση τη νέα χρονιά 2018.

Εργαστήρι της Τέχνης των Γκονγκ | GongLove ArtLab Esooptron MCOO)
Σύλλογος Κρητών Αιγάλεω | Η Κρητική Αναγέννηση