Γκονγκ Κάλεσμα Αγάπης Οκτώβρης 2017 | Μικρός Απολογισμός και Ευχαριστήρια

1181
Γκονγκ Κάλεσμα Αγάπης Οκτώβρης 2017 | Άλσος Αιγάλεω Μπαρουτάδικο
Γκονγκ Κάλεσμα Αγάπης Οκτώβρης 2017 | Άλσος Αιγάλεω Μπαρουτάδικο

Με περισσή χαρά παραδώσαμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αιγάλεω και στους υπεύθυνους για τα Γεύματα Αγάπης του Ι.Ν. Αγίας Τριάδας Αιγάλεω τα είδη που προσέφεραν συμπολίτες και επαγγελματίες από το Αιγάλεω και όλη την Ελλάδα για τους πάσχοντες συνανθρώπους στο πρώτο Γκονγκ Κάλεσμα Αγάπης, την  Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017, στο Άλσος Αιγάλεω Μπαρουτάδικο.

Ο καιρός κατά τη διάρκεια της ημέρας και κατά την ερευνητική μουσική θεραπεία γκονγκ που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι ήταν καταπληκτικός. Η λιακάδα στην αμμουδιά του ξέφωτου της Χώρας των Αγγέλων, μέσα στο δάσος του Μπαρουτάδικου, ήταν ιδανική και κάποιοι ταξίδεψαν ονειρικά με τις μουσικές των γκονγκ στις παραλίες της Κρήτης το καλοκαιράκι, όπως περιέγραψαν χαρακτηριστικά. Η διασπορά του ήχου εκτός του εγγύς πεδίου γκονγκ ήταν σχετικά μεγάλη λόγω ανέμων εντάσεως 3-4 μποφόρ σε συνδυασμό με τη χαμηλή υγρασία που κυμαινόταν σε επίπεδα 20-30%. Αναφέρθηκε από συμμετέχοντες σμήνος από πτηνά να περιφέρεται σε πολύ μεγάλο ύψος πάνω από το ξέφωτο κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Η συνεδρία ηχογραφήθηκε για περαιτέρω μελέτη και διάθεση στο διαδίκτυο σε ψηφιακή μορφή.

Γκονγκ Κάλεσμα Αγάπης Οκτώβρης 2017 | Μικρός Απολογισμός και ΕυχαριστήριαΤο πιλοτικό αυτό γκονγκ κάλεσμα αγάπης διοργανώθηκε από το Εργαστήρι της Τέχνης των Γκονγκ (GongLove ArtLab Esooptron MCOO) σε συνεργασία με το Σύλλογο Κρητών Αιγάλεω (Η Κρητική Αναγέννηση), με στόχο το συνδυασμό της κοινωνικής προσφοράς με το κάλεσμα για απόλαυση του καθαρού αέρα και των ουράνιων αρμονιών των γκονγκ στην εξοχή και το δάσος. Το επόμενο Γκονγκ Κάλεσμα Αγάπης προγραμματίζεται για την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου με θέμα Χριστουγεννιάτικο και παιδικό. Σύντομα θα αναρτηθούν οι αναλυτικές πληροφορίες. 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό και βοήθησαν με κάθε τρόπο, ανώνυμους κι επώνυμους. Ειδικά το Δήμο Αιγάλεω και τον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας σε όλα τα επίπεδα, το Σύλλογο Κρητών Αιγάλεω «Η Κρητική Αναγέννηση» που μας υποστήριξε θερμά και συνεργάστηκε στην όλη διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς και το Σύλλογο Οι Φίλοι του Πυριτιδοποιείου για την ευγενική βοήθεια που παρέχουν τα μέλη του σε ό,τι προκύψει.

Από τους επαγγελματίες του Αιγάλεω, ευχαριστούμε τις ψηφιακές εκτυπώσεις Copy Express για την αδιάλλειπτη ευγενική υποστήριξη, το σουπερμάρκετ MyMarket (Λιούμη) για το καροτσάκι μεταφοράς των ειδών, τους εκπαιδευτές σκύλων του Γαβγίζω, το εξειδικευμένο φροντιστήριο Διακρότημα και το νέο κρητικό παντοπωλείο Κελαρικό. Από το Περιστέρι το τυπογραφείο του Σάββα Γαβρά και το κομμωτήριο Choice Hair Studio Από τους κλασικούς φίλους των γκονγκ σε όλη την Ελλάδα, την Αγαποκοινότητα με το 2ο Camp Αγάπης και Χαράς στη Χαλκιδική. Και φυσικά τους καθημερινούς αγαπημένους μας συντρόφους σε όλες τις ερευνητικές κοινωνικές δράσεις μας στο Άλσος Αιγάλεω Μπαρουτάδικο, τους ‘Αγγελους του Δάσους, τους ανώνυμους εθελοντές που είναι πάντα εκεί. 

Σας ευχαριστούμε. Ευχόμαστε Υγεία και Ειρήνη σε όλους.
Εργαστήρι της Τέχνης των Γκονγκ | GongLove ArtLab Esooptron MCOO)
Σύλλογος Κρητών Αιγάλεω | Η Κρητική Αναγέννηση

Μουσικοθεραπευτικά Εργαλεία, Γκονγκ στην "Αμμουδιά της Χώρας των Αγγέλων" και η "Αστροκάμινος" του Μπαρουτάδικου στο βάθος ύψος
Μουσικοθεραπευτικά Εργαλεία, Γκονγκ στην «Αμμουδιά της Χώρας των Αγγέλων» και η «Αστροκάμινος» του Μπαρουτάδικου στο βάθος ύψος