Γκονγκ Κοινωνικό Κάλεσμα στο Άλσος Αιγάλεω Μπαρουτάδικο | Κυριακή 29 Οκτώβρη 2017

4190

Την επόμενη μέρα του μεγάλου ΟΧΙ στη δουλεία του φασισμού, τα εκ Κρήτης επανερχόμενα γκονγκ στο Αιγάλεω, με το Εργαστήρι της Τέχνης των Γκονγκ (GongLove ArtLab Esooptron MCOO) σε συνεργασία με το Σύλλογο Κρητών Αιγάλεω (Η Κρητική Αναγέννηση), σας προσκαλούμε να πούμε μαζί ΟΧΙ στη λήθη για τους πάσχοντες συνανθρώπους, συλλέγοντας στο Άλσος Αιγάλεω Μπαρουτάδικο τρόφιμα και είδη ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αιγάλεω και τα Γεύματα Αγάπης του Ι.Ν. Αγίας Τριάδας Αιγάλεω και απολαμβάνοντας τον καθαρό αέρα και την ουράνια αρμονία των γκονγκ στην εξοχή και το δάσος.

Μπορείτε να φέρετε τρόφιμα μακράς διαρκείας (όχι ψυγείου) π.χ. ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, λάδι κλπ, είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, απορρυπαντικά, κλπ και ό,τι άλλο κρίνετε σκόπιμο. Παρακαλούμε όλα τα είδη να είναι καινούργια, συσκευασμένα, σφραγισμένα, και σε σακούλες για την εύκολη μεταφορά τους. Θα υπάρχει ειδικό καρότσι συλλογής των ειδών δίπλα στο χώρο που θα πραγματοποιηθεί η συνεδρία μουσικής θεραπείας γκονγκ στη φύση.

Η συλλογή των ειδών θα πραγματοποιηθεί από 11:00 έως 13:00 και από 15:00 έως 17:00. Η μουσική θεραπεία γκονγκ θα πραγματοποιηθεί από 13:00 – 14:30.

Καλή Αντάμωση, Κυριακή 29 Οκτωβρίου, στο Άλσος Αιγάλεω Μπαρουτάδικο.

Σας ευχαριστούμε.

Εργαστήρι της Τέχνης των Γκονγκ | GongLove ArtLab Esooptron MCOO) σε συνεργασία με το Σύλλογο Κρητών Αιγάλεω | Η Κρητική Αναγέννηση

Η Χώρα των Αγγέλων στο Μπαρουτάδικο
Η Χώρα των Αγγέλων στο Μπαρουτάδικο

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΚΟΝΓΚ…

Το γκονγκ είναι ιδιαίτερα ψυχοδραστικό μουσικό όργανο με εκπληκτικές φυσικές ηχητικές ιδιότητες. Όσοι επιθυμούν να βιώσουν τις επιδράσεις των γκονγκ ολοκληρωμένα, προτείνεται να ντυθούν άνετα, ζεστά και χαλαρά, να έχουν κουβέρτα και μαξιλαράκια και να φέρουν μαζί τους άνετο στρώμα για να ξαπλώσουν στην άμμο ή στα δέντρα κοντά στα γκονγκ και απολαύσουν την εμπειρία με κλειστά ή ανοικτά μάτια, σε σημείο που βλέπουν τον ουρανό όπως επιθυμούν. Ένα μαντήλι για τα μάτια μπορεί να φανεί χρήσιμο στην περίπτωση υπερβολικής λιακάδας. Πριν την έναρξη σας παρακαλούμε κλείστε εντελώς το κινητό σας τηλέφωνο και τυχόν άλλες ηλεκτρονικές συσκευές που μπορεί να δημιουργήσουν απρόσμενους ήχους.

Προληπτικές προφυλάξεις: Γυναίκες σε κατάσταση εγκυμοσύνης ή με ενδομήτριο σπείραμα (spiral), καρδιοπαθείς με βηματοδότη, όσοι έχουν υποστεί στο παρελθόν αποκόλληση αμφιβληστροειδή και όσοι φέρουν μεταλλικά εμφυτεύματα στο σώμα (εξαιρούνται τα οδοντικά εμφυτεύματα) παρακαλούνται προληπτικά να παραμένουν σε ελάχιστη απόσταση ακτίνας 5,5 μέτρων από τα γκονγκ.

Για κάθε περαιτέρω ερώτηση μπορείτε να απευθύνεστε στους υπεύθυνους διεξαγωγής πριν την έναρξη. Αναλυτικές πληροφορίες για το μουσικό όργανο γκονγκ, τις ιδιότητες, την ιστορία και τη θεραπευτική του χρήση θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.gonglove.org

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΚΟΝΓΚ …

Καλό είναι να μην έχετε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες φαγητού ή αλκοόλ και να είστε καλά ενυδατωμένοι. Πιείτε νερό πριν. Αποφύγετε καφέ, τσιγάρο και κατά το δυνατόν λοιπές φαρμακευτικές και μη ουσίες που επιδρούν στο νευρικό σύστημα. Καλό είναι να υπάρχει ένα διάστημα 2-3 ωρών από το προηγούμενό σας γεύμα.

Χάρτης της ευρύτερης περιοχής - συνάντηση στο "a-land"
Χάρτης της ευρύτερης περιοχής – συνάντηση στο «a-land»

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ …

Το Άλσος Αιγάλεω Μπαρουτάδικο βρίσκεται πολύ κοντά στο Σταθμό Μετρό Αιγάλεω. Βγείτε στην έξοδο της Πλατείας Εσταυρωμένου και ανηφορίστε περπατώντας στην Ιερά Οδό προς Χαϊδάρι. Μετά τη διασταύρωση με τη Θηβών, βρίσκετε λίγο πιο πάνω δεξιά σας την εξωτερική πύλη του Άλσους. Κατευθυνθείτε προς το σιντριβάνι με το Μνημείο του Ολοκαυτώματος του Αιγάλεω. Πίσω από αυτό υπάρχει η δεύτερη εσωτερική πύλη προς το «Δάσος». Θα δείτε την «Αστροκάμινο» ψηλά στον ουρανό πάνω από την εσωτερική πύλη. Ακολουθείστε το κεντρικό λιθόστρωτο δρόμο και θα βρεθείτε στην εγκατάσταση των γκονγκ.