Πρότυπο Κέντρο GongLove Harmony, Διδάσκοντες & Συνεργάτες

Το Πρότυπο Κέντρο GongLove HarmonyΤο Πρότυπο Κέντρο GongLove Harmony

Tο Πρότυπο Κέντρο Μουσικής Έρευνας, Εκγύμνασης & Πολιτισμού GongLove Harmony ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Φεβρουάριο του 2014 ως το πρώτο επίσημο κέντρο των γκονγκ στην Ελλάδα, με στόχο να καταστεί πυρήνας άθλησης, πολιτισμού και συνεργασίας με αφορμή τη διάδοση της γνώσης του γκονγκ, της θεραπευτικής και ολιστικής διάστασης των ιδιοτήτων του ήχου του γκονγκ, και τη χρήση αυτού ως ουσιαστικό εργαλείο κάθε μορφής άθλησης, σωματικής και πνευματικής άσκησης και έκφρασης. Θεωρούμε πολύ σημαντικό το συνδυασμό της εκγύμνασης, της μουσικής και του πολιτισμού για την καλλιέργεια ήθους και τη διαμόρφωση της προσωπικότητας, για την υγεία και τη δυνατότητα ο καθένας μας να ανταπεξέρχεται και να προσαρμόζεται αρμονικά στην καθημερινότητά του.

Θέτοντας υψηλές προδιαγραφές στη διδασκαλία, τη μεταφορά γνώσης και την εξάσκηση, το Πρότυπο Κέντρο GongLove Harmony είναι μέλος σε διεθνής οργανισμούς και κατέχει πολυάριθμες σχετικές πιστοποιήσεις.

  • Ακαδημία Hapkido – Μέλος της European Hapkido Alliance(E.H.A.) – The Korea Hapkido Federation
  • Πιστοποιημένο κέντρο Gong Yoga, Aerial Yoga, Functional Training
  • Πιστοποιημένο Κέντρο Εκπαίδευσης στην Τέχνη του Γκονγκ
  • Μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Gatka – International Gatka Academy (I.G.A.)
  • Πιστοποιημένο Κέντρο Parkour Αιγάλεω (ADAPT Qualification)
  • Εξουσιοδοτημένο κέντρο των γκονγκ κορυφαίας ποιότητας Paiste για την Ελλάδα

Επιπλέον στο κέντρο συνεχίζεται η έρευνα πάνω στις θεραπευτικές ιδιότητες του γκονγκ με τις τακτικές ερευνητικές μουσικοθεραπευτικές ηχωκαθάρσεις και παράλληλα φιλοξενούνται διάφορα σεμινάρια, εκπαιδεύσεις, εκθέσεις, προβολές και εκδηλώσεις από τα μέλη του εργαστηρίου που μοιράζονται μαζί μας τις γνώσεις και τα ταλέντα τους. Αναμένεται να λειτουργήσει δανειστική βιβλιοθήκη για τα μέλη. Το Πρότυπο Κέντρο GongLove Harmony λειτουργεί υπό τη γενική διεύθυνση του Κωνσταντίνου Περρέα και την καλλιτεχνική διεύθυνση του Ιάσονα Βολάκη.

Κωνσταντίνος ΠερρέαςΚωνσταντίνος Περρέας

Ο Κωνσταντίνος Περρέας έχει φοιτήσει στο London Metropolitan University με μεταπτυχιακό στα International Logistics στο University of Plymouth και πέρα από την ακαδημαϊκή και επαγγελματική του πορεία, από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη γυμναστική, το στίβο, τον αθλητισμό και τις πολεμικές τέχνες. Στις πολεμικές τέχνες κατέχει 4ο DAN στο HAPKIDO (European Hapkido Alliance – Korea Hapkido Federation), 1ο DAN στο AIKIDO (AIKIKAI), Black Belt στα CHAPKOONDO (Greek Chapkoondo Institute) και SILAT (Combat Silat Union), τίτλο εκπαιδευτή GATKA (International Gatka Academy) και πιστοποίηση προπονητή Μεικτών Πολεμικών Τεχνών (Mixed Martial Arts – NESTA MMACA) . Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής Kundalini Yoga (KRI IKYTA), Gong Yoga (Mehtab Benton) και QiGong(CGI). Είναι επίσης εκπαιδευτής στο PARKOUR/Free Running (ADAPT) και στη Λειτουργική Προπόνηση (Functional Training – GRAFTS). Επιπρόσθετα κατέχει τίτλους Reiki Master Teacher και Agatsou Practitioner. Έχει εκπαίδευση και μεγάλη εμπειρία σαν ηχοθεραπευτής κατά Peter Hess και στις ενεργειακές θεραπείες, έχει μαθητεύσει κοντά σε πέντε δασκάλους του γκονγκ και συνδυάζει την παραδοσιακή με την επιστημονική και βιωματική προσέγγιση στη διδασκαλία του σε όλους τους τομείς. Συνεχίζει διαρκώς την εκπαίδευσή του και ζει με την πρόθεση να βοηθά και άλλους να βιώσουν την συνεχή εξέλιξη και βελτίωση του εαυτού στη ζωή τους.


Ιάσονας ΒολάκηςΙάσονας Βολάκης

Πτυχιούχος φυσικός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο πρώτος εκπαιδευτής της τέχνης του θεραπευτικού γκονγκ στην Ελλάδα. Έχει εκπαιδευτεί στο εξωτερικό ως δάσκαλος γκονγκ με πολλαπλές πιστοποιήσεις. Διοργανώνει κι έχει συμμετέχει σε πολυάριθμες δημόσιες – ανοικτές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, παραστάσεις και συνεδρίες γκονγκ – ηχωκαθάρσεις για το ευρύ κοινό και κλειστές παρουσιάσεις – συνεδρίες γκονγκ. Κατέχοντας σημαντική γνώση κι εμπειρία εκπαιδεύει στα πρώτα τους βήματα νέους παίκτες και παίκτριες του θεραπευτικού γκονγκ και συνεχίζει την επιστημονική έρευνα και το συγγραφικό έργο πάνω στις φυσικές και θεραπευτικές ιδιότητες, την ιστορία και τη φιλοσοφία του γκονγκ. Νυν προπονητής γκονγκ ζην, διετέλεσε σύμβουλος επιστημονικών εκδόσεων και διοργανώσεων και έχει εργασθεί κατά το παρελθόν για πολλά χρόνια ως μουσικός παραγωγός, copywriter, graphics και web designer, αναλυτής – προγραμματιστής, art και creative director και σύμβουλος επικοινωνίας, έχει συγγράψει θεατρικά έργα και τηλεοπτικά σενάρια, έχει μεταφράσει βιβλία κι έχει σκηνοθετήσει θεατρικές και καλλιτεχνικές παραστάσεις. Το βαπτιστικό του όνομα είναι Γεώργιος Μητρόπουλος και επέλεξε να χρησιμοποιεί στις δημόσιες εμφανίσεις το επώνυμο της μητέρας του και το μικρό του Πατέρα του.

Αφροδίτη Χάρις ΛυγούραΑφροδίτη Χάρις Λυγούρα

Η Αφροδίτη Χάρις Λυγούρα έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, εκπαιδεύτηκε σαν δασκάλα της Hatha Yoga στη σχολή Yoga & Boudo στην Αθήνα καθώς και στο Ancient Yoga Style στο Rishikesh της Ινδίας και είναι πιστοποιημένη instructor στα fundamentals της Antigravity Yoga. Επίσης είναι απόφυτος του Τ.Ε.Ι. Αισθητικής Αθηνών και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Παράλληλα ασχολήθηκε με διάφορα είδη εναλλακτικών κι ενεργειακών θεραπειών. Είναι Master Teacher στο Reiki και θεραπεύτρια Theta Healing, εκπαιδευμένη σε ολιστικές θεραπείες σώματος και προσώπου όπως το Hot Stone, το Pantai Massage, και η Λεμφική Μάλαξη. Έχει ασχοληθεί με την παρασκευή φυσικών καλλυντικών, σαπουνιών και βοτανοθεραπευτικών σκευασμάτων. Από το 2005 δίδαξε στα Ι.Ε.Κ. Αισθητικής, στις δημόσιες σχολές των Τ.Ε.Ε. και των Επα.Σ. Είναι δασκάλα της Hatha Yoga από το 2008. Ολοκλήρωσε με επιτυχία την εκπαίδευση στην Τέχνη του θεραπευτικού γκονγκ του Εργαστηρίου της Τέχνης των Γκονγκ GongLove ArtLab κατά την περίοδο 2013-2014 και πιστοποιήθηκε ως δασκάλα Gong Yoga. Την περίοδο 2014 – 2015 έζησε και εργάσθηκε στην Αγγλία ως δασκάλα γκονγκ γιόγκα.