Εκπαίδευση στην Τέχνη του Γκονγκ

Η Τέχνη του Γκονγκ – ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Εκπαίδευση στην Τέχνη του Γκονγκ | GongLove ArtLab

Το Εργαστήρι της Τέχνης των Γκονγκ GongLove ArtLab Esooptron MCOO με τον φυσικό και εκπαιδευτή στην τέχνη του γκονγκ Ιάσονα Βολάκη, έχει αναπτύξει μετά από τρεις εκπαιδεύσεις παικτών γκονγκ σε όλη την Ελλάδα, το δικό του ιδιαίτερο νέο σύστημα Zeuxis © για την εκπαίδευση νέων παικτών γκονγκ στην τέχνη του θεραπευτικού γκονγκ και τις άλλες μορφές χρήσης του γκονγκ στην τέχνη και την θεραπεία. Το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Τέχνη του Γκονγκ συνδυάζει γνώσεις και διδασκαλίες από τις κύριες διεθνώς σχολές γκονγκ με την εμπειρία, την καλλιτεχνική και την επιστημονική ματιά του εργαστηρίου και τις τρέχουσες εξελίξεις με σκοπό να δημιουργήσει νέους καλλιτέχνες του γκονγκ και παίκτες του θεραπευτικού γκονγκ με υψηλή γνώση, κατάρτιση, δεξιότητες και ήθος οι οποίοι θα οδηγήσουν το γκονγκ σε νέες χρήσεις και νέες μορφές έκφρασης και θα συνεισφέρουν στην έρευνα για το γκονγκ.

Μέχρι σήμερα, η Εκπαίδευση στην Τέχνη του Γκονγκ πραγματοποιήθηκε τρεις φορές, το 2012 στην Κρήτη, το 2013-2014 και το 2016 στην Αθήνα. Αφού οι νέοι παίκτες ολοκληρώσουν την βασική εκπαίδευση που περιλαμβάνει θεωρητικές γνώσεις και πρακτική εξάσκηση, αποκτούν εμπειρία και εξασκούνται σε πραγματικές συνθήκες συνοδεύοντας εκδηλώσεις γκονγκ του Εργαστηρίου με στόχο να εξελιχθούν ως παίκτες και να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες, εσωτερική αντίληψη και ευαισθησία ώστε να υπηρετήσουν ορθά τους ανθρώπους και το γκονγκ.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται στην Ελληνική γλώσσα με σκοπό να προσαρμοσθεί στην Αγγλική γλώσσα για διεθνείς εκπαιδεύσεις γκονγκ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail education@gonglove.org.