Πρόγραμμα Ερευνητικών Συνεδριών Μουσικής Θεραπείας Γκονγκ 2017 – 2018

672
Πρόγραμμα Ερευνητικών Συνεδριών Μουσικής Θεραπείας Γκονγκ 2017 - 2018
Πρόγραμμα Ερευνητικών Συνεδριών Μουσικής Θεραπείας Γκονγκ 2017 – 2018

Συνοπτικά το ακαδημαϊκό έτος 2017 – 2018 πραγματοποιούνται από το Σεπτέμβριο 2017 μέχρι και τον Αύγουστο 2018, δώδεκα μηνιαίες κατά μέσο όρο ερευνητικές συνεδρίες μουσικής θεραπείας γκονγκ ελεύθερες για το ευρύ κοινό, στη Χώρα των Αγγέλων, και άλλες δώδεκα αντίστοιχες ερευνητικές συνεδρίες μουσικής θεραπείας γκονγκ ειδικά για τους φίλους των γκονγκ και της φύσης και τα μέλη που με τις δωρεές και τις συνδρομές τους συμβάλλουν στην πραγματοποίηση του συνόλου των εκδηλώσεων και στην υλοποίηση του Καθολικού Σχεδίου Αναβάθμισης του Άλσους Αιγάλεω Μπαρουτάδικο στον Μυστικό Κήπο των Φυσικών Ήχων, της Μουσικής, της Παιδείας και του Πολιτισμού, με την ονομασία “GongLove Paradise”.

Οι συνεδρίες μόνο για τα μέλη συνδρομητές πραγματοποιούνται εκ περιτροπής σε διαφορετικούς χώρους κάθε φορά ώστε να ζήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες διαστάσεις της εμπειρίας της φύσης και του γκονγκ και με τη ροή της αλλαγής των εποχών μέσα στο δάσος. Ο ακριβής χώρος διεξαγωγής αποστέλλεται στους συνδρομητές της εκάστοτε εκδήλωσης για μέλη, λίγες ώρες πριν από την εκδήλωση με μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που δηλώνουν και με μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στη διεύθυνση e-mail τους.Το σύστημα κρατήσεων για τις εκδηλώσεις κάθε μήνα μόνο για μέλη συνδρομητές δέχεται κρατήσεις από την ημερομηνία που αναγράφεται στον παρακάτω πίνακα.

Οι φίλοι που θέλουν να συμμετέχουν στις ειδικές ερευνητικές εκδηλώσεις για μέλη και να συνδράμουν με δωρεές και συνδρομές μπορούν εναλλακτικά:

Α) να επιλέξουν μια ετήσια συνδρομή με έκπτωση. Τα μέλη λαμβάνουν ηλεκτρονικά εντός 24 ωρών από την επιβεβαίωση της καταβολής της συνδρομής αντίστοιχους κωδικούς που μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο σύστημα κρατήσεων θέσεων είτε για τον εαυτό τους είτε για τους φίλους τους και να δεσμεύσουν τη θέση τους στην εκάστοτε εκδήλωση μόνο για αυτά τα μέλη. Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων των ερευνητικών εκδηλώσεων μόνο για μέλη είναι περιορισμένος.

Β) Όσοι δεν επιλέξουν μια ετήσια συνδρομή, μπορούν να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις για το ευρύ κοινό ελεύθερα και στις ερευνητικές εκδηλώσεις με την εκάστοτε απλή συνδρομή.

Γ) Ανά πάσα στιγμή όποιος θέλει και μπορεί έχει τη δυνατότητα να συνδράμει με όποιο χρηματικό ποσό ή άλλο τρόπο στο «Σχέδιο Καθολικής Αναβάθμισης του Άλσους Αιγάλεω Μπαρουτάδικο σε Μυστικό Κήπο των Φυσικών Ήχων, της Μουσικής, της Παιδείας και του Πολιτισμού» με την κωδική ονομασία «GongLove Paradise».

Για τις 9/6/2018 προγραμματίζεται ειδική τετράωρη ερευνητική συνεδρία μουσικής θεραπείας γκονγκ . Η ειδική αυτή «μικρή εγκοίμηση» θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά με την μορφή «αγρυπνίας», κατόπιν των ερευνητικών αποτελεσμάτων των τριών οκταώρων «μεγάλων εγκοιμήσεων» που έχουν προηγηθεί μέχρι τώρα. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στις αρχές της νέας χρονιάς 2018. Η χρυσή ετήσια συνδρομή εξασφαλίζει τη συμμετοχή του μέλους κατά προτεραιότητα.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ …