Ο Άνθρωπος που Παίζει Γκονγκ στο Δίσκο της Φαιστού

Ο Άνθρωπος που Παίζει Γκονγκ στο Δίσκο της Φαιστού μας περιμένει να τον ανακαλύψουμε σε αυτό το υπέροχο παιχνίδι της ανθρώπινης ιστορίας και των γκονγκ.

1924

Έχουμε τη χαρά να μοιραστούμε επίσημα πια με τους φίλους μας την ταυτοποίηση του συμβόλου ενός ανθρώπου που παίζει γκονγκ πάνω στον Δίσκο της Φαιστού από τον ερευνητή του Εργαστηρίου της Τέχνης των Γκονγκ GongLove Esooptron MCOO Βολάκη Ιάσονα BSc(Phys), στις 31 Δεκεμβρίου 2016. Αναμένεται περαιτέρω αποκρυπτογράφηση του δίσκου υπό το φως των νέων ευρημάτων γκονγκ που υποδεικνύουν την ευρεία χρήση γκονγκ υπό διάφορες μορφές στην Αρχαία Ελλάδα και ειδικότερα στη Μινωική Κρήτη. Για την ώρα ας αναζητήσει ο καθένας μόνος του πληροφορίες για το Δίσκο της Φαιστού και ας βρει το σύμβολο. Ο Άνθρωπος που Παίζει Γκονγκ μας περιμένει πάνω στο Δίσκο της Φαιστού να τον ανακαλύψουμε μόνοι μας σε αυτό το υπέροχο παιχνίδι της ανθρώπινης ιστορίας και των γκονγκ.

Είστε ελεύθεροι να εκτυπώσετε, αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας και να το μοιραστείτε με φίλους. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνο εφόσον το κείμενο παρουσιάζεται αυτούσιο και γίνεται αναφορά στο συγγραφέα και την ιστοσελίδα www.gonglove.org * Δεν επιτρέπεται η χρήση του κειμένου ολικά ή τμηματικά για εμπορικούς ή διαφημιστικούς σκοπούς * Δεν επιτρέπεται: Να αλλάξετε, να μετασχηματίσετε ή να προσθέσετε οτιδήποτε σε αυτήν την εργασία. Δεν επιτρέπεται η έντυπη αναδημοσίευση, ούτε η αναμετάδοση σε μέσα επικοινωνίας, μέρους ή του συνόλου αυτών χωρίς έγγραφη άδεια από το Εργαστήρι της Τέχνης των Γκονγκ GongLove Esooptron MCOO.