Δε προφταίνουμε πια. Τα βάζουμε με σειρά όποτε.
Όλες οι διαστάσεις μαζί εκτός Νοητού Παραδείσου.
Εμπλουτίζεται καθημερινά εις τους Αιώνας των Αιώνων. 

Κρατάμε ό,τι τυχόν μας ενδιαφέρει.
Κάτω η πρωτομηνιά, πάνω τα φρέσκα ψάρια. 

Κάπου ανάμεσα και τα απομνημονεύματα μας.

Για προσωπική (;) χρήση.

 

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 Εν Κατακλείδι

Πολύ αργά για δάκρυα Στέλλα. Πάρε τη Νίκαια και περιπάτει.
Πολύ αργά για δάκρυα Στέλλα. Πάρε τη Νίκαια και περιπάτει.

Άλμα στο Χρόνο Ευαγγελισμός Υπεραγίας Θεοτόκου 2018

Καθώς ολοκλώνεται η πρώτη φάση του έργου μας,

Κηρύσσομε Έναρξη Μετάνοιας

Άλσος Αιγάλεω Μπαρουτάδικο Εσφραγίσθη
Μόνο για τα Παλλάδια και Του Χριστού την Εκκλησία.

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, 06:06 π.μ.

Τίτλος άμεσα εκτελεστός. Τα παράπονά σας στο Αιγάλεω ΑιγύπτΩ του Φαραώ Μπίλμπο και της Ιέρειας Χριστόξωγλου, στον Χρήστο Φουένγκο Παυλίδης Ντροπή στο Λόγο του Θεού και τη Θεά Άρτεμη στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησής της Κυνοθυσίας του Μπαρουτάδικου.

Νέα σύνορα: Μετά τον Κόκκινο Μύλο, στου Ακρίτα Θωμά Παλαιολόγου το κονάκι. Μετά την Μετάνοια και την Παρέμβαση του Αγγέλου σας η Νέα Αγία Σοφία μετατίθεται στην Παλαιά Ακρόπολη. Κι αν δε σας αρέσει, έρχεται ο Γ Παγκόσμιος Πόλεμος και θα είστε πολύ χαρούμενοι που τα κρατήσατε κι αυτά.

Σας ευχαριστούμε για την θερμή υποδοχή και την ευγενέστατη συμπεριφορά. Για ελεημοσύνη δεν τίθεται καν ζήτημα. Μόνο οι ελάχιστοι εναπομείναντες Χριστιανοί. Όλοι οι άλλοι Μασόνοι Αντίχριστοι και Μάγοι. Βρε, υπάρχει Γιατρειά! Από τον Ουρανό θα ρθεί. Καλώς να ορίσει.

Τίτλος Εκτελεστός Άμεσα από τον Κόκκινο Δράκο Phylax της Νέας Ελλάδας. Ο Διάβολος μίλησε. Πλάκα κάνουμε βρε. Λίγες οβίδες μόνο θα ρίξουν οι σύμμαχοί μας να την αποτελειώνουνε την Παρθενώπη των Αρχόντων μας μαζί με το Ψώνιο και τον Εγωισμό μας. Μετά ο Θεός μαζί μας. Πλάκα κάνουμε βρε. Παρθενώπες είμαστε κι εμείς. Προτεινόμενη ημερομηνία καταστροφής στους συμμάχους Κυριακή 25η Μαρτίου 2018, πριν πληρωθεί ουδείς στην Ελλάδα φράγκο ευρωπαΪκό. Άφραγκοι να πάνε και στον πόλεμο να τους πετάξουν έξω. Αυτό τους αξίζει ειδικά τώρα.

Έναρξη Μετάνοιας
Έναρξη Μετάνοιας

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

8 η ώρα και κάτι το πρωί έχει ολοκληρωθεί πια η απογείωση του Falcon 9 που σπάει ρεκόρ μεταφέροντας ισπανικό δορυφόρο στο διάστημα από το Ακρωτήριο Κανάβεραλ. Space X πάλι. Μεταδόθηκε απευθείας στο Facebook.

https://www.facebook.com/SpaceX/videos/10160625327060131/

Μας την είπανε Αιγαλιώτες της Ενορίας Αγίας Τριάδας γιατί δεν έχουμε κάνει οικογένεια κι έχουμε όνειρο να κάνουμε ορφανοτροφείο στο Αιγάλεω. Δεν αντιμετωπίζουμε λένε τα προβλήματά τους την εποχή της κρίσης. Ευχαριστούμε.

Φως Χ διαπιστώθηκε πλέον ότι εκπέμπεται από τον LUX Αστέρα Νετρονίων Φυσικής Τεχνολογίας Κύκλοτρον ισχύος εκατομμυρίων ηλίων, ο οποίος βρίσκεται στον Γαλαξία της Δίνης της ομάδας των Θηρευτών.
Φως Χ διαπιστώθηκε πλέον ότι εκπέμπεται από τον LUX Αστέρα Νετρονίων Φυσικής Τεχνολογίας Κύκλοτρον ισχύος εκατομμυρίων ηλίων, ο οποίος βρίσκεται στον Γαλαξία της Δίνης της ομάδας των Θηρευτών.

Φως Χ διαπιστώθηκε πλέον ότι εκπέμπεται από τον LUX Αστέρα Νετρονίων Φυσικής Τεχνολογίας Κύκλοτρον ισχύος εκατομμυρίων ηλίων, ο οποίος βρίσκεται στον Γαλαξία της Δίνης της ομάδας των Θηρευτών. Ομαδικό Ραντεβού για γαλαξιακή δυνητική θηρευτική ακτινογραφία που λένε! Καλές ηλιοθεραπείες και φέτος. Ακολουθεί ο Γαλαξίας του Ηλιοτροπίου. Αποκλειστικά στο Aleximeteor Channel ζωντανά από το Alpha Omega City.

υ.γ. Οι στοές του Μπαρουτάδικου μπορεί να αναδειχθούν ποικιλόχρηστες τελικά.

 

 


Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018
Ζωντανή Αναμετάδοση Όσκαρ

Ζωντανή Ολοκλήρωση Επεισοδίου Aleximeteor Channel

Παραδίδονται ζωντανά μαθήματα οικονομικής τριγωνομετρίας από τους Δελφούς.
Παραδίδονται ζωντανά μαθήματα οικονομικής τριγωνομετρίας από τους Δελφούς.
Εδώ καταλήγουν όλα.
Εδώ καταλήγουν όλα.
Λεβεντιά των Τριγώνων
Λεβεντιά των Τριγώνων
Είδωμεν το Φως το Διαβητικόν
Είδωμεν το Φως το Διαβητικόν
Δελφική Τριγωνομετρική Λήψη από το δορυφόρο URMI Valentine αποκλειστικά για το Aleximeteor Channel από το Alpha Omega City.
Δελφική Τριγωνομετρική Λήψη από το δορυφόρο URMI Valentine αποκλειστικά για το Aleximeteor Channel από το Alpha Omega City.

Μόλις ολοκληρώθηκε η ζωντανή μετάδοση στο Aleximeteor Channel από το Alpha Omega City


Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Ενεργοποίηση Phylax Φυλάξοι. Σωκράτη ονειρευτήκαμε, γυρίσαμε την πλάτη.


Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Εθελοντισμός σήμερα στο Αιγάλεω, συλλογή τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο στα Σούπερ Μάρκετ. Πόστο στο LIDL. Τα είπαμε όλα για πολλοστή φορά στου Κούφου την Γονική Πόρτα. Να αποφεύγονται τέτοιες συναντήσεις. Δημιουργούνται φαινόμενα γκονγκ.

Β' Χαιρετισμοί της Εξουσίας στην Παναγία - Prokovoume με τα Νέα Δελφικά Παραγγέλματα ... Αράχωβα μεριά.
Β’ Χαιρετισμοί της Εξουσίας στην Παναγία – Prokovoume με τα Νέα Δελφικά Παραγγέλματα … Αράχωβα μεριά.

Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: Ο προσδιορισμός της ταυτότητας της Ευρώπης στο μέλλον


Παρασκευή Β΄ Χαιρετισμών 2 Μαρτίου 2018

Β΄ Χαιρετισμοί στην Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Αιγάλεω χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νίκαιας και Αιγάλεω κκ ΑΛΕΞΙΟΥ. Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 – Αρχείο ΕΡΤ.

 

 

 


Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Σαν να μπαίνει η Νεάνοιξη με το Θηρίο εξ Ανατολάς σε όλο τον Κόσμο. 

 

  • Απομακρύνθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, έφιππου στον Βουκεφάλα, που βρισκόταν στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου των Σκοπίων. Το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ύψους 1,5 μέτρου, που βρισκόταν στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου των Σκοπίων, είχε τοποθετηθεί το 2011 και αποτελούσε δωρεά της εταιρίας TAV, τουρκικών συμφερόντων, η οποία από το 2010 διαχειρίζεται το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της ΠΓΔΜ.
  • Το Σάββατο με ΤΑ ΝΕΑ, κυκλοφορεί ο τέταρτος τόμος του «Άξιος Εστί», ένα DVD για τη ζωή του Νίκου Καζαντζάκη και ένα ιστορικό πρωτοσέλιδο. Ο Μίκης Θεοδωράκης αφηγείται τη ζωή του και συνθέτει την Ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας. Το Σάββατο 3 Μαρτίου ο τέταρτος τόμος: Περί παγκόσμιας επανάστασης • 1989 • Η Αυτοκτονία της ΑριστεράςΠρος τους νέους • Το μέγα περί μουσικής και ελευθερίας κεφάλαιο. Μαζί, Νίκος Καζαντζάκης, ένα σπάνιο ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο του κορυφαίου Ελληνα, από το Μουσείου Νίκου Καζαντζάκη.

  • Σημειώνεται ότι έχει σημειωθεί σειρά επιθέσεων από αντιεξουσιαστές σε ένδειξη αλληλεγγύης, όπως λένε, στον Κ.Γιαγτζόγλου και με αίτημα την επιστροφή του απεργού πείνας και δίψας στις φυλακές Κορυδαλλού. Τα επεισόδια ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Ερμού, όπου ομάδες αντιεξουσιαστών έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων προκαλώντας πολλές υλικές ζημιές. Ακολούθησε κατάληψη των γραφείων της εφημερίδας «Αυγής», επίθεση στην καθηγήτρια εγκληματολογίας του Παντείου. Ακόμη επιχείρησαν να ακυρώσουν ομιλία του προέδρου της Βουλής, Ν.Βούτση, σε ξενοδοχείο. Παράλληλα επεισόδια δημιούργησαν άλλες ομάδες και στην οδό Εγνατία στη Θεσσαλονίκη. Στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 28/2/2018 μεταδόθηκε ότι συνελήφθησαν δύο Γερμανοί υπήκοοι με σακκίδια για τις ζημιές στην Ερμού.

  • Πρόβλεπαν 1 Δεκέμβρη 2017 Κάτω από το μηδέν οι θερμοκρασίες. Έρχεται ο πιο κρύος χειμώνας στην Ευρώπη.

  • Δεκάδες νεκροί από το Θηρίο από την Ανατολή – πολικό ψύχος στην Ευρώπη.