3η Ολονύκτια Εγκοίμηση Γκονγκ στο Λουτράκι 2016 – Απολογισμός, Ευχαριστήρια, Φωτογραφίες

1627

3η Ολονύκτια Εγκοίμηση Γκονγκ στο Λουτράκι 2016 – Απολογισμός, Ευχαριστήρια, Φωτογραφίες | GongLove ArtLab

3η Ολονύκτια Εγκοίμηση Γκονγκ στο Λουτράκι 2016 – Απολογισμός, Ευχαριστήρια, Φωτογραφίες | GongLove ArtLabΤο Σαββατοκύριακο 11 – 12 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε η τρίτη Ολονύκτια Εγκοίμηση με Γκονγκ στο Λουτράκι, από το Εργαστήρι της Τέχνης των Γκονγκ GongLove ArtLab, στην πανέμορφη παραλία Φλάμπουρο, στις εγκαταστάσεις του Φλαbaraki. Οι φίλες και οι φίλοι των γκονγκ συγκεντρώθηκαν για τρίτη χρονιά από όλη την Ελλάδα για να μοιραστούμε το ολονύκτιο θεραπευτικό βίωμα των γκονγκ σε μια ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα συγκεντρώθηκαν 18 γκονγκ των υψηλοτέρων προδιαγραφών για θεραπευτική χρήση από μια ομάδα δύο εκπαιδευτών και δώδεκα παικτών του θεραπευτικού γκονγκ κι ένα επιτελείο 25 ατόμων που φρόντισαν για την άρτια διεξαγωγή της βραδιάς. Όλα κύλησαν αρμονικά, από την προετοιμασία και την προσέλευση, το εξαιρετικό δείπνο, τη μυσταγωγική εγκοίμηση με τις ουράνιες αρμονίες των γκονγκ μέχρι το ξημέρωμα, το πρωινό και το μάθημα γιόγκα στην παραλία. Οι φίλες και οι φίλοι που συμμετείχαν μετά το πέρας της διοργάνωσης, παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους, ανταλλάξαμε ευχές για καλό καλοκαίρι και δώσαμε ραντεβού πριν την επίσημη έναρξη της νέας περιόδου το Σεπτέμβρη, στις 25 και 26 Ιουνίου, στο Φεστιβάλ Ευ Ζην στη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και στους εορτασμούς για τη 2η Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα στο Άλσος της Νέας Σμύρνης.

3η Ολονύκτια Εγκοίμηση Γκονγκ στο Λουτράκι 2016 – Απολογισμός, Ευχαριστήρια, Φωτογραφίες | GongLove ArtLabΕυχαριστούμε τους συνπλοηγούς της βραδιάς – εξειδικευμένους παίκτες του θεραπευτικού γκονγκ (αλφαβητικά) Ανδρέα Γιαλαμά, Αφροδίτη Χάρις Λυγούρα, Kathy Kizito και Κωνσταντίνο Μιχαήλ. Ευχαριστούμε την νέα γενιά εξειδικευμένων παικτών του θεραπευτικού γκονγκ που μοιράστηκαν και συμπορεύτηκαν μαζί μας στη βραδιά (αλφαβητικά) Αλεξία Ροδίτου, Αναστασία Σιδηροπούλου, Γαρυφαλιά Τσώνη, Γιώργο Μουσερή, Δημήτρη Θεοφίλου, Δημήτρη Τραγέα, Εκατερίνη Βρέντζου, και τους ευχόμαστε καλά ταξίδια στον Ελληνικό Δρόμο του Γκονγκ. Ευχαριστούμε όλα τα μέλη της ομάδας του Εργαστηρίου, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την πραγματοποίηση της βραδιάς και συνοδήγησαν μαζί μας με περισσή αγάπη το μακρύ ολονύκτιο ταξίδι των γκονγκ.

Ευχαριστούμε το Φλαbaraki, την Νάσια που ένα χρόνο ανέμενε την εγκοίμηση να συμπίψει με τα γενέθλιά της, τον Κώστα που εποπτεύει τα πάντα, τον αγαπημένο μας ακοίμητο φρουρό Χρήστο, τον Πατέρα που μας προσέχει, και όλο το προσωπικό που μας υποδέχονται σαν οικογένεια με πολύ αγάπη, φροντίζουν όλη τη διοργάνωση, το δείπνο και το πρωινό, με τον καλύτερο τρόπο και μας προσέχουν όλη τη νύχτα σε όλα τα επίπεδα.

Ευχαριστούμε την επιστημονική μας συνεργάτη Αριστέα Λιαροκάπη που μας συντρόφεψε ως φροντιστής της ομάδας και της ολονύκτιας πτήσης των γκονγκ και μαζί με τη Λένα Παναγιωταρέα συνέλαβαν στο φακό της φωτογραφικής μηχανής στιγμές από τη βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστες. Το φίλο των γκονγκ Κώστα Κυπριώτη που συνέδραμε με τις άρτιες λήψεις του στο φωτογραφικό άλμπουμ της βραδιάς.
Ευχαριστούμε τους αγαπημένους μας φίλους και φίλες που βοήθησαν και υποστήριξαν με κάθε τρόπο τη βραδιά και ειδικά το Bhavana Yoga Center που μας φιλοξενεί όλο το χρόνο στις περιοδικές θεραπευτικές μας συνεδρίες γκονγκ – ηχωκαθάρσεις.

Και φυσικά και φέτος το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει σε όλους εσάς, τις φίλες και τους φίλους των γκονγκ που δεν αναγράφουμε ονομαστικά, σε σας που κάθε χρόνο συμμετέχετε με όλη σας την αγάπη. Σε εσάς είναι αφιερωμένη αυτή η βραδιά και χάρις εσάς αναβιώνει η εγκοίμηση στην Ελλάδα, συντροφιά με τις ουράνιες αρμονίες των γκονγκ.

Καλό καλοκαίρι, υγεία, ειρήνη, χαρά σε όλους και καλή μας αντάμωση!
Εργαστήρι της Τέχνης των Γκονγκ GongLove ArtLab
Προσωρινός Γραμματέας
Ιάσονας Βολάκης