Κλοπή και Παρανομίες από το Δήμο Αιγάλεω και Εναλλακτικούς «Θεραπευτές» | Αποδεικτικά Στοιχεία 1

1362

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί συλλογή αποδεικτικών στοιχείων για την καταγγελία στην οποία έχει προβεί ο οργανισμός μας από τις 18/5/2018.

Ο κορμός της καταγγελίας βρίσκεται εδώ. Ο όγκος και η επεξεργασία των αποδεικτικών στοιχείων είναι τεράστιος και μέχρι και αν ποτέ επιληφθεί η ανύπαρκτη δικαιοσύνη, καθώς ο χρόνος κυλά, θα προστίθενται στοιχεία καθώς αυτά ανασύρονται και ταξινομούνται στο αρχείο αποδεικτικών της καταγγελίας.


Καταγγελία Ελληνικής Δημοκρατίας

Κλοπή και Παρανομίες από το Δήμο Αιγάλεω
και Εναλλακτικούς «Θεραπευτές»

Αποδεικτικά Στοιχεία 1


Περιγράφει ο Γεώργιος Μητρόπουλος του Αγαμέμνωνα γνωστός και σαν Ιάσονας Βολάκης, όπως τα έζησε ο ίδιος προσωπικά, ως επικεφαλής του επιστημονικού τμήματος και εκπρόσωπος του οργανισμού μας, συμμαρτυρούντων μελών του οργανισμού και του ανθρωπίνου δικτύου που τον περιβάλλει και παραθέτοντας επιπλέον αποδεικτικά στοιχεία όπου αυτά υπάρχουν γραπτά ή και φωτογραφικά για των λόγων το αληθές.


Η παράνομη χρήση της ονομασίας Ηχοκάθαρση/Ηχωκάθαρση,
δηλαδή η κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων του
Μουσικού Χριστιανικού Ορθόδοξου Οργανισμού GongLove ArtLab Esooptron MCOO
για ταυτόχρονη με τον οργανισμό μας στο Άλσος Αιγάλεω Μπαρουτάδικο εκδήλωση «ηχοκάθαρσης/»ηχοθεραπείας» με γκονγκ την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017
(υπονόμευση του έργου του οργανισμού μας και παραπλάνηση του κοινού)
και εν τέλει
προώθηση «εναλλακτικών» ατεκμηρίωτων αντιεπιστημονικών «θεραπειών», «θεραπευτών» και αντιπροσωπευτικών τους κέντρων σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και ασθενείς.

ΣΥΝΕΡΓΟΙ:
ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΤΙΡΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ (ΕΛΕΑΝΑ),
ΑΝΝΑ ΧΑΛΚΙΩΤΗ και Σχολή, Αυτογνωσίας, Φιλοσοφίας και Ρέικι «ΩΚΕΑΝΟΣ».


Κατοχύρωση Πνευματικών Δικαιωμάτων «Ηχοκάθαρση» ή «Ηχωκάθαρση»
στον Μουσικό Χριστιανικό Ορθόδοξο Οργανισμό
GONGLOVE ARTLAB ESOOPTRON MCOO

Όπως βεβαιώνεται επί της (πρώτης) τροποποίησης του καταστατικού του οργανισμού μας υπογραφείσας από δύο μέλη του οργανισμού στις 27 Δεκεμβρίου 2013 και ακουλούθως κατατεθείσας στις 9 Ιανουαρίου 2014 με γενικό αριθμό 22/2014 τροποποίησης και κωδικοποίησης του καταστατικού του οργανισμού μας στο Πρωτοδικείο Αθηνών:

Προστίθεται νέο άρθρο που λαμβάνει τον αριθμό 14 με τίτλο «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ – ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ» και το άρθρο του αρχικού καταστατικού ΑΡΘΡΟ 14 – ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ λαμβάνει τον νέο αριθμό 15. Το πλήρες κείμενο του νέου άρθρου ως ανωτέρω υπ’ αριθμ. 14 έχει ως εξής:

ΑΡΘΡΟ 14ο
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ – ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

Ο εταίρος Μητρόπουλος Γεώργιος δηλώνει υπεύθυνα σύμφωνα με το σχετικό νόμο επί του παρόντος καταστατικού ότι είναι ο δημιουργός, λογοτέχνης και συγγραφέας της λέξης «ηχωκάθαρση», του ηχητικού της συνώνυμου «ηχοκάθαρση» και του αγγλικού της συνώνυμου «echocatharsis» με πληθυντικό αριθμό «echocatharses», ήδη από το μήνα Δεκέμβριο του έτους 2010. Ο ίδιος επί του παρόντος δηλώνει ότι εκχωρεί τα πνευματικά δικαιώματα της χρήσης αυτών των λέξεων αποκλειστικά στην εταιρεία, η οποία καθίσταται αποκλειστικά υπεύθυνη πλέον για τον καθορισμό του περιεχομένου της έννοιας των λέξεων αυτών, μέσα στα πλαίσια του καλλιτεχνικού, επιστημονικού και ψυχοθεραπευτικού περιεχομένου της εργασίας της με το μουσικό όργανο γκονγκ. Επίσης η εταιρεία κατόπιν σύμφωνης έγγραφης γνώμης του δημιουργού μπορεί να εκχωρεί σε τρίτους τα δικαιώματα χρήσης αυτών των λέξεων, εφόσον τηρούνται οι εκάστοτε καλλιτεχνικές, επιστημονικές και τεχνικές προδιαγραφές που θα θέτει η εταιρεία μέσω της Γενικής της Συνέλευσης. Δηλώνεται επί του παρόντος ότι οι εν λόγω όροι απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν ως εμπορικά σήματα ή να λάβουν μορφή αντικειμένου παροχής υπηρεσιών, αφού η πρόθεση του δημιουργού στο εννοιολογικό τους περιεχόμενο συνάδει αποκλειστικά με καλλιτεχνική, επιστημονική και μουσική ψυχοθεραπευτική διαδικασία με τη χρήση του μουσικού οργάνου γκονγκ. Η εταιρεία καθίσταται αποκλειστικά υπεύθυνη για την προστασία σύμφωνα με τον νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων των όρων αυτών κι εννοιολογικά σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο και μπορεί να προσφεύγει με κάθε τρόπο και σε κάθε αρχή για την προστασία τους.

Ο εταίρος Μητρόπουλος Γεώργιος δηλώνει επί του παρόντος ότι επιφυλάσσεται όσον αφορά το δικαίωμά του να ανακαλέσει κάθε άδεια ως ανωτέρω με απλή υπεύθυνή του δήλωση, αν και όποτε αυτό κριθεί σκόπιμο από τον ίδιο και μόνο.


Ιστορικό της Κλοπής

Αρχές Ιουνίου 2017, επικοινωνήσαμε αρχικά προφορικά με στελέχη της Διεύθυνσης Κήπων / Πρασίνου που εδρεύει μέσα στο Άλσος Αιγάλεω Μπαρουτάδικο με σκοπό να μας υποδείξουν τον καλύτερο τρόπο για τη «χορήγηση άδειας πραγματοποίησης δωρεάν εκδήλωσης μουσικής θεραπείας γκονγκ κατά την Τετάρτη 21η Ιουνίου 2017, Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής». Είχαμε διαπιστώσει από την ανάρτηση σχετικής ανακοίνωσης του Δήμου Αιγάλεω ότι δεν είχαν προγραμματιστεί από το Δήμο Αιγάλεω μουσικές εκδηλώσεις εντός του Άλσους και θεωρήσαμε οφέλιμο για το κοινό να έχει την δυνατότητα ψυχαγωγίας και μουσικής θεραπείας στη φύση για την ειδική περίσταση της ημέρας, εφόσον μάλιστα ο Δήμος Αιγάλεω είχε απευθύνει και σχετική πρόσκληση προς όλους, συμπεριλαμβανομένων και «των καταστηματαρχών».

Το τότε σχετικό με το θέμα υπεύθυνο στέλεχος της Διεύθυνσης Πρασίνου μας υπέδειξε να αποστείλλουμε σχετική επιστολή στον ίδιο την οποία θα προωθούσε ο ίδιος προσωπικά για «διευκολύνει» τη διαδικασία, να «μην απασχολείται η Δημοτική Αρχή περαιτέρω από όσο χρειάζεται και να λάβει παράλληλα γνώση» ώστε να μας παρέχει τις απαραίτητες διευκολύνσεις για την μεταφορά του ερευνητικού και μουσικού εξοπλισμού στο σημείο πραγματοποίησης της εκδήλωσης, δίπλα στη βρώμικη και παραμελημένη μέχρι και σήμερα – ένα χρόνο μετά – «Λίμνη» του Μπαρουτάδικου, που επιλέχθηκε με γνώμονα το κοινό που θα προσέλθει να διασχίσει όλο το Άλσος πεζό από την είσοδο στην Ιερά Οδό μέχρι τη Λίμνη που βρίσκεται στην άλλη άκρη του άλσους ώστε να έχει άμεση εικόνα και αίσθηση του χώρου που θα πραγματοποιείτο η ερευνητική μουσική εκδήλωση του οργανισμού μας, δημιουργώντας παράλληλα μια «ψυχική» πίεση λόγω των επισκεπτών στους ιθύνοντες του άλσους να αναλάβουν δράση για τα κακώς κείμενα, πάγια στρατηγική του οργανισμού μας σε σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος. Κοινώς, επιλέγουμε στρατηγικά ως εθελοντική ερευνητική μη κυβερνητική οργάνωση να διοργανώνουμε ερευνητικές εκδηλώσεις σε περιβαλλοντικά και κοινωνικά «πάσχοντα» μέρη και χώρους, εκεί που συνήθως δε θέλει κανείς να πάει για να κάνει εκδηλώσεις, ώστε να αναδειχθούν αυτά τα μέρη στο ευρύ κοινό, και αν έχει φιλότιμο τελικά ο όποιος αρμόδιος για τα μέρη αυτά, να βελτιωθούν και να προστατευτούν κατά το δυνατόν.

Μετά από αρκετές ημέρες προφορικών συννενοήσεων και της σχετικής επιστολής μας, το μόνο που θα μας παρείχαν τελικά ως διευκόλυνση εκ μέρους του Δήμου ήταν η συννενόηση να ανοίξει μια πύλη του Άλσους από το φύλακα του Άλσους για να περάσει το μισθωμένο από εμάς όχημα «ταξί» σε συγκεκριμένη ώρα το απόγευμα γύρω στις 18:00. 

Η επιστολή μας προς ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής εστάλει στις 15/6/2017 κατόπιν όλων των συννενοήσεων με τη Διεύθυνση Κήπων/Πρασίνου –  αν και ήταν περιττή –  «για το τυπικό» της υπόθεσης, αφού ήταν προφανές ότι για μια ερευνητική εκδήλωση μουσικής θεραπείας σε φυσικό αδιάθετο άχρηστο και ακαθάριστο χώρο χωρίς κάποια ιδιαίτερη παροχή εκ μέρους του Δήμου Αιγάλεω και δωρεάν για το κοινό με κοινωνικό όφελος, όταν παντού στο Δήμο Αιγάλεω την ίδια στιγμή κάνει όποιος θέλει ό,τι θέλει εκείνη την ημέρα λόγω πρόσκλησης του Δήμου Αιγάλεω.

Τα παρατράγουδα ξεκίνησαν ήδη από τις 18:00 που ενώ είχαμε συννενοηθεί να είναι ανοικτή η πύλη του Άλσους στην οδό Εδέσσης, το πιο κοντινό σημείο στο φυλάκιο της Διεύθυνσης Κήπων από όπου θα έμπαινε το ταξί που θα μετέφερε τον ογκώδη και βαρύ ερευνητικό και μουσικό εξοπλισμό, ο φύλακας είχε κλειστή την πύλη, δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και καθυστερήσανε έτσι μισή ώρα την είσοδό μας στο Άλσος και πληρώνοντας το χρόνο της επιπλέον αναμονής του ταξί αλλά και κυρίως καθυστερώντας σημαντικά την εγκατάσταση του εξοπλισμού προς όφελος των συμπαραμαρτούντων του Δήμου Αιγάλεω. που δεν είχαμε ιδέα τι έκαναν στην όμορφη – μη παραμελημένη – είσοδο του Άλσους την ίδια στιγμή.   Τα γεμάτα ειρωνεία σχόλια κι ερωτήσεις του φύλακα  του Άλσους που είχε βάρδια εκείνη την ώρα και την κοροϊδία του τη συγχωρούμε αλλά δε θα ξεχάσουμε ποτέ ότι μας κυνηγούσε το ταξί, μας κυνηγούσε ο χρόνος  καθώς και κάποιοι που θα παρακολουθούσαν την εκδήλωση μας και ο φύλακας μας «δούλευε» κανονικά ψιλό γαζί μισή ώρα, σα μαλάκες που μας είχε να πληρώνουμε από τη τσέπη μας αναμονή ταξί εθελοντές, άνεργοι και άποροι για να κάνουμε μάγκα τον κάθε «τσαρλατάνο» που κουβαλάει και δίνει έγκριση επίσημα ο Δήμος Αιγάλεω να κάνει διαφήμιση και εκδηλώσεις με κλεμμένα πνευματικά δικαιώματα στο Άλσος του Δήμου Αιγάλεω.

Το πρωτοφανές παγκοσμίως θέμα της δεύτερης – παράλληλης εκδήλωσης γκονγκ – μας το εξέθεσαν άλλοι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Κήπων / Πρασίνου και συμμετέχοντες στην εκδήλωσή μας που μας ρώτησαν αν γνωρίζουμε ποιοί είναι αυτοί που έχουν εγκαταστήσει γκονγκ στην άλλη πλευρά κοντά στην είσοδο του Μπαρουτάδικου στην Ιερά Οδό και πως γίνεται να πραγματοποιούνται ταυτόχρονα δύο εκδηλώσεις γκονγκ στον ίδιο χώρο. Μας ανέφεραν δε ότι πολλοί μπερδεύονταν καθώς μας έψαχναν και συναντούσαν άλλα γκονγκ ερχόμενοι από την κεντρική είσοδο για να φτάσουν στο χώρο της δικής μας εκδήλωσης.

Δεν ήταν εφικτό να αφήσουμε το χώρο της εκδήλωσής μας και να έχουμε εποπτεία του τι συνέβαινε στην άλλη μεριά του Άλσους. Κάναμε την έρευνά μας εκ των υστέρων, ως εκ των υστέρων συνήθως ανακαλύπτει κάποιος ότι τον έχουν κλέψει για μια ακόμη φορά ειδικά όταν πρόκειται για πνευματικά δικαιώματα και παραπλάνηση του κοινού.


Διάλογος μεταξύ Ιάσονα Βολάκη
εκπροσωπούντα το GongLove ArtLab Esooptron MCOO

και Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ. Ε. ΑΝ. Α.)
στις 23-24 Ιουνίου 2017 στο Facebook.

Ιάσονας Βολάκης:ξέρετε ότι ο όρος ηχοκάθαρση – ηχωκάθαρση προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και δεν τα κατέχετε; σας παρακαλώ να σταματήσετε άμεσα να τον χρησιμοποιείτε. ευχαριστώ.
η κυρία που παίζει γκονγκ να σας δείξει από που τον πήρε τον όρο και από πότε τον χρησιμοποιεί. μην αρχίσουμε κουβέντες. σας αγαπώ αλλά κλοπή δεν είναι σωστό.
καλό σαββατοκύριακο και ευχαριστώ για τις ενέργειές σας εκ των προτέρων.
www.gonglove.org
ΜΟΝΟ ΜΗ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΔΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΛΑΒΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ, ΟΧΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ, Ε, ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΤΕ. ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
ΗΧΩΚΑΘΑΡΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ, 2 ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ 4 ΓΚΟΝΓΚ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΜΕΧΡΙ 20 ΑΤΟΜΑ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ.
ΤΕΛΟΣ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΟΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ. Ε. ΑΝ. Α.):Σας ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση! Ειλικρινά δεν το γνωρίζαμε! Μας σύστησαν την συγκεκριμένη κυρία και ειλικρινά ήταν η πρώτη φορά που ερχόμαστε σε επαφή με αυτό το αντικείμενο! Ούτε καν ξέραμε την ύπαρξη του! Θα θέλαμε άμεσα να διορθώσουμε! Θα θέλατε να μας πείτε πια είναι η σωστή λέξη για αυτό που έγινε ώστε να το γράψουμε σωστά;;; (σημείωση GongLove: Έχουν το θράσος να μας κλέβουν και λες και είμαστε φίλοι ζητάνε εμπαίζοντάς μας να τους «εγκρίνουμε»- – νομιμοποιήσουμε βαφτίζοντας την παράνομη και παραπλανητική για το κοινό εκδήλωση τους) επίσης θα θέλαμε να έχουμε μια επαφή μαζί σας για να μας εξηγήσετε για την ηχοκαθαρση, πως γίνεται και τι ακριβώς είναι! Σας ευχαριστούμε πολύ και ειλικρινά σας ζητούμε συγνώμη!!!

06/24/2017 9:35AM

Ιάσονας Βολάκης: δε ξέρω ποια είναι η σωστή λέξη για αυτό που κάνει η κυρία. η ηχωκάθαρση είναι συγκεκριμένο πράγμα που δε κάνει η κυρία γιατί ηχωκάθαρση στη φύση δεν υφίσταται, σιγα μη καθαρίσουμε και τη φύση. στην ιστοσελίδα που σας έστειλα θα τα βρείτε όλα. να είστε καλά. τη συγγνώμη θα τη δούμε στην πράξη … καλημέρα και καλό σας σαββατοκύριακο. παρεμπιπτόντως την ημέρα που διαφημίζετε, έπαιζα πιο πάνω από εσάς σε πλήρη συννενόηση με το δήμο με 6 γκονγκ, 2 καμπάνες και πολλά άλλα μαραφέτια. εσείς απλά ήσασταν στο δρόμο και μπερδεύατε αυτούς που ψάχνανε. σας ευχαριστώ. μου το ανέφεραν οι υπεύθυνοι του κήπου.

Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ. Ε. ΑΝ. Α.):  Κοιταχτε κυριε, ειμαστε ενας συλλογος ασθενων, που οι δρασεις μας ειναι εντελως δωρεαν προς τα μελη μας και παντα ειμαστε ανοιχτοι σε προτασεις, ωστε να βρουμε τροπο να μπορεσουμε να εχουμε ψυχικη ηρεμια,κατι πολυ σημαντικο για τα νοσηματα μας. Δεν πουλαμε καμια μεθοδο, απλα μας αρεσει να δοκιμαζουμε! Δεν καταλαβαίνουμε γιατί αυτη η επίθεση, όταν απλά θα μπορούσατε να μας εξηγήσετε την όποια εσφαλμένη αντίληψή μας και οταν απο την πρωτη αναρτηση που καναμε,θα μπορουσατε να μας πειτε που βρισκεται το λαθος μας.Επρεπε να γινει η εκδηλωση για να μας στειλετε μηνυμα?Επιπλεον,εμεις ως ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ,ΩΣ ΕΛΕΑΝΑ,ειχαμε συνατηση με τα μελη μας στο σταθμο Αιγαλεω και αφου συναντηθηκαμε εκει πορευτηκαμε μεχρι το Μπαρουταδικο.Ηταν περιπου 10-12 μελη δικα μας.Δε μαζεψαμε κανενα απο το δρομο.Αν η κα Χαλκιωτη με την ομαδα της εκανε κατι τετοιο,αυτο δε το γνωριζουμε.Ειμαστε ανθρωποι ασθενεις,με παρα πολλα προβληματα που ουδολως μας ενδιαφερουν οι αντιπαραθεσεις του κλαδου σας.Αν σας θιξαμε και θιξαμε οποιοδηποτε πνευματικο σας δικαιωμα,ζηταμε συγγνωμη,που ηδη το καναμε.Επισης,αφαιρεσαμε τον ορο ηχοκαθαρση.Εμεις,αυτο που ξερουμε ειναι οτι χαλαρωσαμε και ηρεμησαμε και ειναι κατι που ολα εμεις τα ατομα με αυτοανοσα ρευματικα νοσηματα το εχουμε πολυ μεγαλη αναγκη.Νομιζω οτι περα απο τα υπολοιπα,εφοσον ειστε ατομο του πνευματος και ασχολειστε με εναλλακτικες μεθοδους που επικεντρωνονται στο ατομο και την ανακουφιση του,αυτο θα επρεπε να σας ενδιαφερει !!Τελος,και εμεις ειχαμε αδρεια απο το δημο.Ειμαστε σοβαρος συλλογος και δε δρουμε αυτοβουλως.Ενα μηνα πριν ειχαμε επικοινωνια με το Δημο Αιγαλεου και μαλιστα στειλαμε επιστολη στο Δημο Αιγαλεω για ο,τι ακριβως θα καναμε,μα καθε λεπτομερεια και πηρε εγκριση…Παρακατω σας επισυναπτουμε την αδεια που μας δοθηκε και αν θελετε μπορουμε να σας στειλουμε και την επιστολη που στειλαμε στο δημο για να παρουμε την αδεια αυτη.Θα σας παρακαλουσαμε θερμα,εφοσον αφερεθηκε ο ορος να ληξει εδω το θεμα.Και δε προκειται να ξαναχρησιμοποιησουμε τον ορο Ηχοκαθαρση.Να επισημάνουμε τελος οτι οι οποιες διαφορες δε λυνονται μεσω μηνυματων με επιθεσεις.Θα μπορουσατε να μας παρετε τηλεφωνο και να συναντηθουμε απο κοντα για να λυθει η οποια μας αστοχια ηρεμα και πολιτισμενα.
196 – Παραχώρηση χώρου στο άλσος Αιγάλεω -Μπαρουτάδικο-(Ελληνική Εταιρία Αντιρευματικού Αγώνα).pdf
Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ. Ε. ΑΝ. Α.):Καλημέρα σας! Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι είχαμε επιστολή και άδεια από το δήμο γι αυτό που κάναμε! Εμείς ξέραμε ποιοι θα έρθουν από εμάς γιατί είχαμε τηλ επικοινωνία πριν! Δεν μας είπε κανείς για το μπέρδεμα που εσείς λέτε! Αν μπερδεύτηκαν τα δικά σας άτομα , είναι θέμα δικά σας που εμάς δεν μας αφορά! Παρόλα αυτά σας ζητήσαμε αν θέλετε να δείξετε αυτό που κάνετε και να δώσετε στον κόσμο την σωστή κατεύθυνση , το κάνετε με σωστό και ευγενικό τρόπο και όχι με επίθεση! Είμαστε 40 χρόνια στο χώρο! Αυτό που κάνετε , είναι επιστήμη;;; έχει να κάνει με την έρευνα;;; υπάρχουν αποδεδειγμένες μελέτες ;;; έχετε αποτελέσματα τεκμηριωμένα;;; τι ακριβώς προσφέρετε;;; θα μας ενδιέφερε να μάθουμε για να δούμε τι ακριβώς προσφέρει στον άνθρωπο και στην κοινωνία και φυσικά τα αποτελέσματα ειδικά στα άτομα που νοσουν! Σε αντίθετη περίπτωση ο καθένας μπορεί να πει το οτιδήποτε !!!
Ιάσονας Βολάκης: Διάβασα στην ιστοσελίδα σας ποιοί είστε και σας εκτιμώ. Διαβάστε και εσείς στη δική μου για την έρευνά μας κλπ και όταν αντιληφθείτε ότι για εσάς είναι εναλλακτική θεραπεία αυτό που για εμάς είναι επιστήμη. Θα προσφέρουμε διαρκώς δωρεάν συνεδρίες μουσικής θεραπείας γκονγκ στο μπαρουτάδικο. Χαρά μας και χαρά μου να βοηθήσουμε κάθε πάσχοντα, για αυτό το κάνουμε για όλους. Όποτε τύχει μπορείτε να το αξιοποιήσετε κατά το δοκούν. Απολογούμαι για την όποια έντονη συμπεριφορά μου αλλά έχω κουραστεί από τους αγύρτες που έχουν κατακλέψει την εργασία μας. Εσείς το κάνετε στην Ελλάδα 40 χρόνια, εμείς συνεχίζουμε μια παράδοση χιλιετιών που οι απατεώνες την πουλάνε σαν καθρεπτάκια σε ινδιάνους. Η κυρία αυτή κάνει ιδιωτικές συνεδρίες και πληρώνεται. Ή κάνω λάθος; γι αυτό μας κλέβει.
Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ. Ε. ΑΝ. Α.):  Η κα Χαλκιωτη προσεφερε σε εμας εθελοντικα,χωρις κανενα οικονομικο οφελος και ειναι προς τμην οποιουδηποτε ατομου προσφερει εθελοντικα σε ατομα που το χρειαζονται.Απο τη νεα χρονια μαλιστα θα προσφερει ατομικη και ομαδικη ηχοθεραπεια στα μελη μας παλι εθελοντικα.Οπως και να εχει το τι κανει η κα Χαλκιωτη για το συλλογο μας, δε χρειαζεται να συζητηθει περαιτερω.Αν εχετε οποιαδηποτε διαφωνια μαζι της,επικοινωνειστε με εκεινη.Δεν ειναι κατι που μας αφορα.Θα θελαμε να γνωρισουμε κι εσας απο κοντα το Σεπτεμβρη που ξεκινουν και παλι οι δρασεις μας για τη σεζον 2017-2018.Ειμαστε ανοιχτοι σε συζητησεις και οχι αντιπαραθεσεις!!!Καλο καλοκαιρι.
06/24/2017 6:09PM
Ιάσονας Βολάκης:Επίσης καλό καλοκαίρι.

 


 

Ο ανωτέρω διάλογος πραγματοποιήθηκε όταν ο Ιάσονας Βολάκης διαπίστωσε ότι όντως είχε χρησιμοποιηθεί παράνομα και παραπλανητικά ο όρος ηχοκάθαρση για πραγματοποίηση πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά παράλληλης – δεύτερης – εκδήλωσης με γκονγκ στον ίδιο ευρύτερα χώρο από δύο ανεξάρτητους διοργανωτές, με τον δεύτερο – τον κλέφτη – να κλέβει πνευματικά δικαιώματα του πρώτου προφασιζόμενος με δόλο άγνοια και αποφάσεις δημοτικού συμβουλίου. Ακολουθεί και η συλληφθείσα εικόνα του διαλόγου. Επίσης ενημερωθήκαμε για την απόφαση με την οποία το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αιγάλεω εκχωρούσε με απόφαση του παράνομα τα πνευματικά δικαιώματα πραγματοποίησης εκδήλωσης «Ηχοκάθαρσης».

 

Ενδεικτική για την διακριτική μεταχείριση, δόλο και υπονόμευση του έργου του οργανισμού μας αποτελεί η απλή σύγκριση της απόφασης για κλοπή του οργανισμού μας με τη βούλα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αιγάλεω υπέρ της ΕΛΕΑΝΑ και της μοναδικής απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου που πήραμε κυριολεκτικά μετά κόπων, δακρύων και βασάνων και πολλών επιστολών, για την πραγματοποίηση μιας εκδήλωσης στις 3 Δεκέμβρη 2017, όπου ο κύριος Δήμαρχος εισηγείται αυτοβούλως περιορισμό των δράσεών μας στις δύο το έτος και προβλέπει την αποκατάσταση φθορών και ζημιών του Άλσους από τον οργανισμό μας όταν δεν προβλέπει κάτι τέτοιο για την ΕΛΕΑΝΑ και όταν φυσικά δεν υπάρχει ουδείς να εγγυηθεί εντός του Άλσους για το πότε και από ποιόν καταστράφηκε τι οποτεδήποτε κι αν συμβεί αυτό.


Περί Ανειλικρίνειας, Αμεταμέλειας και Εμπαιγμού του οργανισμού μας
από την ΕΛΕΑΝΑ

Στην παρακάτω εικόνα φαίνεται η χρήση της λέξης Ηχοκάθαρση από την ΕΛΕΑΝΑ, καθώς και ότι γνώριζε ότι συμμετείχαν και μη μέλη της ΕΛΕΑΝΑ στην εκδήλωση εν γνώσει της σε αντίθεση με όσα ισχυρίστηκε στο μεταξύ μας διάλογο.

Στην παρακάτω εικόνα – εκτύπωση από την ιστοσελίδα της ΕΛΕΑΝΑ βλέπουμε ότι μέχρι και σήμερα ένα χρόνο μετά (22/5/2018) η ανάρτησή τους για την συγκεκριμένη εκδήλωση συνεχίζει να κλέβει τα πνευματικά μας δικαιώματα και να παραπλανεί το ευρύ κοινό.

Η ιστοσελίδα της ΕΛΕΑΝΑ ένα χρόνο μετά.

Επιπλέον μετά από όλα τα αντιφατικά που μας λέει η ΕΛΕΑΝΑ για την κυρία Χαλκιώτη που «προσφέρει δωρεάν», που συνεργάζονται σε κάθε επίπεδο αλλά δε θέλει να μιλάμε και παραπάνω για τη σχέση της ΕΛΕΑΝΑ μαζί της, στέλνει και όλα τα μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ. Ε. ΑΝ. Α.) με πρόφαση τη δωρεάν «ηχοκάθαρση» –  στέλνει τους ρευματοπαθείς δηλαδή – στο «υψηλού επιπέδου και πανεπιστημιακών πιστοποιήσεων αναγνωρισμένων από ποιό κράτος» κέντρο μυήσεων ΩΚΕΑΝΟΣ, για ένα χρόνο συνεδρίες ατομικές και ομαδικές, ώστε η κυρία Άννα Χαλκιώτη, ακολουθώντας το νέο αστρολογικό παράδειγμά της όπως θα δούμε αργότερα, να «μυήσει» τους ασθενείς στα χιλιάδες άλλα που «πουλάει» μυητικά – εναλλακτικά και παγανιστικά στο κέντρο «αυτογνωσίας» της. Κοινώς, αντί για σπουδαγμένους σε πανεπιστήμια γιατρούς επιστήμονες και Θεό «που δεν υπάρχει έτσι όπως το μάθατε και γενικώς δεν υπάρχει», ψάξτε εναλλακτικούς «θεραπευτές» και τα «Παγανά» μέσα σας. Κάπου θα βρούμε και την αστρολογία.

Εδώ θα βρείτε και όλο το πρόγραμμα ετήσιων «δωρεάν» συνεδριών για τους ρευματοπαθείς της ΕΛΕΑΝΑ από την «έντιμη» κυρία Άννα Χαλκιώτη στο μυητικό κέντρο ΩΚΕΑΝΟΣ από Σεπτέμβριο 2017 έως Ιούνιο 2018 που σχεδίασαν μαζί εκ των προτέρων και χρησιμοποίησαν την εκδήλωση στις 21 Ιουνίου 2017 ως «κράχτη». Σημειώστε ότι η ανάρτηση της ΕΛΕΑΝΑ διαφημίζεται με τη φωτογραφία που έβγαλαν στο Μπαρουτάδικο, στην παράνομη και παραπλανητική για το ευρύ κοινό από κοινού εκδήλωσή τους, ΕΛΕΑΝΑ, ΑΝΝΑ ΧΑΛΚΙΩΤΗ με τις επίσημες του κράτους ευλογίες δια ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ. Έλα να σου πω τι θα πιστεύεις. Δωρεάν είναι και κερνάμε και σουβλάκι άμα μας πιστέψεις πολύ.


Πάμε να δούμε τώρα πως η «κυρία» Άννα Χαλκιώτη, χαλκεύει τα γκονγκ και την ερευνητική εργασία του οργανισμού μας και τα πνευματικά μας δικαιώματα προς ίδιον όφελος παραπλανώντας το ευρύ κοινό και παρασύροντάς το εν τέλει στο μυητικό κέντρο «αυτογνωσίας» της, ανάμεσά τους και τους ασθενείς της ΕΛΕΑΝΑ.

  1. Εκτύπωση 3/6/2018 από την ιστοσελίδα του Κέντρου Αυτογνωσίας & Ρέικι Ωκεανός της κυρίας Άννας Χαλκιώτη με τις εκδηλώσεις όπου φαίνεται ότι αρχίζει να χρησιμοποιεί δημόσια τη λέξη ηχοκάθαρση ένα χρόνο πριν.
  2. Εκτύπωση 3/6/2018 από εκδήλωση με τίτλο «Ηχοκάθαρση» του Κέντρου Αυτογνωσίας & Ρέικι Ωκεανός της κυρίας Άννας Χαλκιώτη που πραγματοποιήθηκε στις 4/3/2017.
  3. Εκτύπωση 3/6/2018 από εκδήλωση με τίτλο «Ηχοκάθαρση» του Κέντρου Αυτογνωσίας & Ρέικι Ωκεανός της κυρίας Άννας Χαλκιώτη που πραγματοποιήθηκε στις 1/4/2017.
  4. Εκτύπωση 3/6/2018 από εκδήλωση με τίτλο «Ηχοκάθαρση» του Κέντρου Αυτογνωσίας & Ρέικι Ωκεανός της κυρίας Άννας Χαλκιώτη που πραγματοποιήθηκε στις 6/5/2017.
  5. Εκτύπωση 3/6/2018 από εκδήλωση με τίτλο «Ηχοκάθαρση» του Κέντρου Αυτογνωσίας & Ρέικι Ωκεανός της κυρίας Άννας Χαλκιώτη που πραγματοποιήθηκε στις 3/6/2017.
  6. Εκτύπωση 3/6/2018 από εκδήλωση με τίτλο «Κάθαρση – Katharsis» του Κέντρου Αυτογνωσίας & Ρέικι Ωκεανός της κυρίας Άννας Χαλκιώτη που πραγματοποιήθηκε στις 31/3/2018 στο σπήλαιο Σκοτινό στην Κρήτη και διαφημίστηκε από την ίδια ως Ηχοκάθαρση βλ. εικόνα μετά).
  7. Εκτύπωση 3/6/2018 από αστρολογική «νέου παραδείγματος συνεργατική» ιστοσελίδα του εξωτερικού που διαφημίζει και «μανατζάρει» το πρόγραμμα – περιοδεία στις σπηλιές και τις παγανιστικές ομορφιές της Κρήτης της κυρίας Χαλκιώτη 30/3/2018 έως 1/4/2018, ενδεικτικά στο σπήλαιο της «Σκοτεινής Θεάς» «Dark Goddess».


Έτσι για να κλείσουμε όμορφα αυτή τη καταγγελία, καθώς γράφονταν αυτές οι γραμμές και σπαταλούσαμε ερευνητικό χρόνο για άλλη μια φορά για απατεώνες, διαπιστώσαμε ότι η κυρία Χαλκιώτη έχει «ανέβει» επίπεδο μετά τη θρασύτατη κλοπή της με έγκριση Δημοτικού Συμβουλίου και πλάτη ΕΛΕΑΝΑ και συνεχίζει τη καριέρα μυήσεών της στα σπήλαια της Κρήτης επιδυκνείωντας το πλούσιο βιογραφικό της και της Δημοτικών Αρχόντων περγαμηνές της, εισπράττωντας και είκοσι ευρώ ανά περίπτωση, για να κάνει «ηχοκαθάρσεις στα σπήλαια», μη κάτσουμε τώρα να αναλύσουμε την εργασία μας για τη χρήση των γκονγκ στα σπήλαια κατά την αρχαιότητα, μέχρι και σε σύμβουλο του Υπουργείου Τουρισμού την έχουμε στείλει για να μαζεύει παράδες η Χαλκιώτη στην πλάτη μας και να ασκεί παγανισμό και προσηλητισμό σε χώρους φυσικού κάλλους, με την «αγάπη» όλων των παρακείμενων αρχών και συλλόγων. Πήγαινέ τους καλή μου όπου θες, φτάνει να είναι μακριά από το Χριστό και σου κάνουμε ό,τι θες. Μέχρι και τις Πύλες του Άδη θα ανοίξουμε για σένα και τα πτυχία σου. Τζάμπα βγάλαμε τα μάτια μας τόσα χρόνια να μορφωθούμε. Εσένα περιμέναμε Άννα Χαλκιώτη, την ΕΛΕΑΝΑ και το ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ να μας μάθουν τι σημαίνει ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.